Postao je trend da se svi hvale nekim stvarima, dok su male stvari koje su zaista bitne u životu izgubile smisao i niko ih ne cijeni niti poštuje. Toliko su poremećene prave vrijednosti života, da ne možemo ni da zamislimo. Dovoljno je samo da otvorite društvene mreže i vidjeti ćete kako se sve osobe hvale samo materijalnim stvarima, i smatraju kako je to najbitnije u životu.

Zaista je to tužno, ali nažalost takvo vrijeme nam je došlo. Danas ćemo da govorimo o kćerki Željka Mitrovića, koja je dospjela u žižu javnosti nakon vjenčanja sa ruskim milijarderem.

Ona svaki dan postavlja slike po društvenim mrežama i pokazuje drugim djevojkama kakav život živi. Ima oko 200 hiljada pratilaca koji čekaju njenu novu fotografiju. Kristina Mitrović i njen dečko Ilija, koji je poznati ruski milijarder, prije nekoliko dana proslavili su dvije godine veze.

Željeli su to da proslave na poseban način, pa su iznajmili sobu koja košta 13 000 eura samo za jednu noć. U toj sobi je bilo 5 000 ruža, te narukvica sa dijamantima čija je cijena čak 50 000 eura. Ilija je sin od poznatog kralja Uranijuma, a svoj posao je proširio na Londom. On je vlasnik nekoliko skupcjenih automobila, a ima i stanove po Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Kristina je nekoliko puta pokazala koliko je bahata, pa izjavljivala da je jede bilo kakvu hranu, koju svaki Srbin jede. Mnogi su je osudili zbog njenih bezobraznih izjava, a kakvo je vaše mišljenje?