Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BAJA KRIJE ŽENU KAO ZMIJA NOGE! Rodila dvoje djece, kipi na sve strane, a kad vidite kako izgleda shvatiti ćete zašto je krije! – Alternativa

Iako je decenijama dio estradne javne scene, pjevač Nedeljko Bajić Baja ne voli da mnogo govori o svom privatnom životu i jako malo znamo o njemu. Baja je veliki miljenik publike, iza sebe ima veliki broj hitova, a publika ga naviše voli jer iza sebe nije ostavljao nikakve skandale, niti je htio da na osnovu njih postane popularan.

Naročito ga vole žene, te smatraju kako imaju šansu, jer ne znaju ništa o njegovoj supruzi. Inače Baja i ne govori previše o svojoj supruzi, niti je pokazuje javnosti. Mnogi su se pitali kako ona zapravo izgleda, da li je mlađa ili starija.

Njegova supruga zove se Sanja, a imali smo priliku da je gledamo u spotu za njegovu pjesmu ”Mokra do kože”. Ona se inače bavi modnim kreacijama, a samo su se nekoliko puta vidjeli i izašli, prije nego su odlučili da se vjenčaju i stanu na ludi kamen.

Danas su sretna porodica koja ima dvoje djece, ali ni njih nismo imali priliku da viđamo po medijskim portalima ili novinskim člancima. Jedno drugom su najveća podrška i uživaju u svom malom carstvu. Baja je nekoliko puta otkrio kako ne želi, niti ko može da mu naruši mir i ljubav koju osjeća prema svojoj supruzi, te da svoju porodicu neće da izlaže javnosti kako se ne bi susreli sa lošim komentarima.

Šta vi mislite o postupku ovom pjevača? Smatrate li da je to uredu ili ipak ne?