Nedeljko Bajić Baja je dugi niz godina na estradnoj sceni, a o njegovom privatnom životu se jako malo zna. On je postao zaista miljenik publike različitih generacija, a nije ni čudo kada iza sebe ima veliki broj hitove.

Ženska publika je oduševljena njime, a svako se pita kako izgleda njegova supruga, jer je skoro nikada nisu vidjeli u javnosti. Jeste li vi imali nekada priliku da vidite njegovu suprugu!?

Naime, njegova supruga zove se Sanja i imali smo priliku da je gledamo u spotu za pjesmu ”Mokra do kože”. Ona je već nekoliko godina posvećena modnim kreacijama. Kada su se upoznali, odmah su se zaljubili jedno u drugo, izašli samo nekoliko puta na kafu, a ubrzo poslije toga i vjenčali.

U braku su već nekoliko godina, imaju dvoje djece i svoj lijepi i mali svijet. Ne žele da se previše eksponiraju u javnosti, kako njihov sklad ne bi bio narušen, a najbitnije od svega jeste što su jedno drugom najveća podrška. O njima nikada niste mogli da pročitate neke skandalozne priče, jer izbjegavaju tako da se promovišu.

Šta vi mislite da li je uredu što Baja krije svoju suprugu ili bi ipak trebao da bude ponosan s njom i pojavljuju se svugdje?