Zahvaljujući internetu i raznim društvenim mrežama u prilici smo da vidimo dosta interesantnih stvari, kao i ljudi kakve do sada nismo imali priliku da vidimo u svom okruženju. Da bi pojedine osobe došle do nekog interesa u stanju su da objavljuju razne gluposti.

Danas smo za vas pripremili jednu interesantnu priču. Naime, radi se od Cherly koja ima 61. godinu i njenoj muža Quarana koji ima samo 24. godine. Oni su se prošle godine u julu vjerili da bi u septembru napravili veliku svadbu i veselje. Svi su bili iznenađeni kada su saznali za njihovu vezu, jer do sada nisu znali da ovolika razlika u godinama može da privuče ljude.

Ovaj ljubavni par je nekoliko puta istakao kako se oni mnogo vole i da niko nikada neće moći da ih razdvoji. Na društvenim mrežama su jako popularni i do sada su dobili 2,2 miliona pratilaca. Svako želi da prati šta ovaj par radi, gdje se kreće i kako se ponašaju. Kada su pravili vjenčanje išao je prenos uživo i to je pratilo nekoliko hiljada ljudi.

Sada rade na bebi, a po njihovim riječima mogli bi usvojiti dijete, a opcija je i surogat majka. Cherly već ima sedmero djece i od njih je dobila sedamnaest unučadi. Njena porodica je od početka podržavala njihovu vezu, iako su neka njena djeca stariija od njenog izabranika.

I ove godine će najvjerovatnije da obnove zavjete, jer žele svaki trenutak da provedu zajednu i da dokažu svima, da bez obzira na godine oni se mnogo vole.