Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Balašević nema, a ona dobila ULICU PO NJENOM IMENU U BEOGRADU! Je li zasluženo ili ne? Kako je Ceca postala simbol srpstva i ‘majka nacije’? – Alternativa

Dokumentar koji je objavljen za dvadesetu godišnjicu karijere jedne od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima Svetlane Cece Ražnatović, izazvao je veliku polemiku u javnosti. Niko nije mogao a da se ne osvrne na njegvu radnju i temu, a pojavio se pod nazivom ‘Junaci doba zlog’.

Navodno je ovaj naslov često povezivan i sa pjesmom od našeg pjevača Đorđa Balaševića koja je postala veliki hit , a njen naziv je ‘Junaci doba mog’.

U tom dokumentarcu je otkriveno kako je još dok je Arkan bio živ, dovodilo se u pitanje da li da se jedna ulica u Beogradu nazove ‘Srpska majka’, i to po pjevačici, ali da na kraju ipak iz nekog razloga nije došlo do toga.

Dokumentarac je izazvao lavinu komentara, kako široke narodne mase, tako i poznatih ličnosti koji su kolege Ceci. Kao što se moglo predpostaviti na sve ovo je imala i Jelena Karleuša komentar, koja je rekla kako je ovo vrhunac svega i da za Cecu nema više niti jednu riječ da kaže. Ona je često govorila o svojoj kolegicinici i u intervjuima, ali se oglašavala i po društvenim mrežama, te bi to uvijek izazvalo veliku pažnju javnosti.

Šta vi mislite da li je uredu da se u Beogradu jedna ulica zove po našoj pjevačici, dok ima mnogo jačih ljudi kojji bi trebali da dobiju svoju ulicu?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!