Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BILA JE NAJRUŽNIJA MLADA NA SVIJETU- Danas je neprepoznatljiva, svi se hvataju za glavu kada je vide! – Alternativa

Prije šest godina ova djevojka je ponijela jednu od najgorih titula, jer su je prozvali najružnijom mladom na cijelom svijetu. Kada se slika sa njenog vjenčanja pojavila na društvenim mrežama, svi su počeli da je dijele i ismijavaju. Dobijala je svaki dan mnoštvo uvreda na svoj račun.

Jedan po jedan nizali su se pogrdni koomentari, niko ne razmišljajući kako se ova djevojka osjeća i da li će sve ovo negativno da se odrazi na njenu psihu. Ovo je samo dokaz koliko je svijet ohol i pakostan.

Obzirom da su doživjeli velike neprijatnosti, mladi bračni par odlučio je da napusti Moskvu i započne život na nekom drugom mjestu, dalako od svih poznatih lica. Tek šest godina kasnije, jedan novinar ih se sjetio i odlučio da napravi reportažu o njima, odnosno kako sada žive i da li više djeluju na njih negativni komentari.

Međutim, kada ih je pronašao, nije mogao da vjeruje svojim očima, jer to više nisu bile osobe od prije šest godina. Mlada je smršala i sad izgleda savršeno, jer su je očigledno komentari negativni koje je svakodnevno dobijala, tjerali da gubi kilograme. Zaista je bila neprepoznatljiva.

Ko god je vidio koliko je smršala bio je u čudu. Moramo priznati da se mnogo potrudila i da je ovo za svaku pohvalu!