Prije šest godina kada se ova djevojka iz Rusije udavala, njena slika sa vjenčanja obišla je cijeli svijet. Niko nije mogao da ne prokomentariše, a uglavnom su to bili negativni komentari na osnovu njenog fizičkog izgleda.

Komentari su se nizali jedan za drugim, neki su govorili da je vo najružnija mlada koju su ikada vidjeli, a bilo je i drugih. Drugim ljudima nije bilo svejedno da pročitaju sve to, a naročito ne djevojci o kojoj se vodila svjetska polemika.

Kada su vidjeli koliko je njihova fotografija napravila pometnju u javnosti i kada više nisu mogli da se nose sa pritiskom u kojem su se našli, mladi bračni par odlučio je da napusti Moskvu i pronađe sebi bolje mjesto za život.

Prošle godine jedan novinar se sjetio ove priče i pokušao da pronađe aktere i otkrije kako se sada osjećaju poslije toliko godina. Međutim, nije ni slutio šta će ga dočekati, odnosno da će ovaj par biti neprepoznatljiv, tačnije mlada. Ona je smršala, ne izgleda kao prije, a novinar je ostao bez riječi.

Ona je otkrila da je sva ona priča o njoj natjerala je da radi na sebi i da smrša, što je i učinila. Kako vama izgleda sada ?