Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Bila sam i sa oženjenima, njihove žene su se morale boriti sa mnom za svoje muškarce!” Suzana Mančić otkrila sve o svojim aferama! – Alternativa

Suzana Mančić prije nekoliko dana proslavila je svoj 65. rođendan, te objavila svoju knjigu u kojej je otkrila o raznim stvarima. Čak je progovorila i o aferama koje je imala, kao i emotivnim vezama koje je imala sa oženjenim muškarcima. Nije željela da govori i njihova imena, kako ne bi njima pravila dodatne probleme.

”To se davno dešavalo, prošlo je mnogo vremena, ljudi su dolazili i prolazili kroz naše živote. Želim sve to da držim u sjećanju i da mi ostanu lijepe uspomene. Moji prijatelji počnu se odmah smijati, kad se sjete svih mojih dogodovština, a znaju i o kome se radi.

Sa ženama i djevojkama od tih muškaraca dešavale su se razne zgode i nezgode. Ali, uvijek sam se ponašala kao pristojna osoba i u takvim situacijama odstupala kako ne bi došlo do stvaranja incidenta. Razumijem ih , jer su se one borile za svoje muškarce, sa kojima su željele provesti ostatak života. Iako sam sebi dozvoljavala izlete, opet sa znala kad treba da stanem i zaustavim se. ”- ispričala je Snežana.

”Meni je strano upoznavanje preko društvenim mreža, dok je to mladima sad sasvim normalno. U moje vrijeme je bilo mnogo drugačije, ako muškarci hoće da izađu na sastanak sa djevojkom, morali su zvati na fiksni telefon. Došlo je do poremećaja u društvu, vidim da žene mnogo više prihvataju inicijativu nego što to rade muškarci. Stalno se dešava borba među polovima, i želja ko će biti dominantniji što je sasvim normalno.

Muškarci idalje žele da budu glavni i da se o svemu pitaju, ali isto tako mislim da je uredu što žene hoće da poboljšaju svoj položaj i da budu dominantne. Lome se koplja na svim poljima, kako u životu, tako i na poslu i u vezama, ali kasnije u godinama i nije to mnogo bitno.”- završila je Snežana.