Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bila sam mu Ijubavnica, Goca je htjela da me unakaazi: Cuca otvorila dušu o Šabanu – “vodio me u Krčedin i hotelske sobe, voIio me više od svoje žene..” – Alternativa

Poznato je da je kralj narodne glazbe bio na meti brojnih špekulacija i medijskih naslova kada je Cuca u pitanju. Prvo su se žalili na svoju vezu, no potom se više puta s njom fotografirao u medijskoj kući, što je svima dalo za pravo da pričaju o stoj toj vezi između njih dvoje.

Prošle su tri godine otkako nije s nama, ali jedna činjenica koja nikada neće proći je sjećanje. I danas ga se svi s bolom sjećaju i nikada ga nećemo zaboraviti. Cuca sada priča o njihovoj vezi, iako, kako je rekla, nastavlja sa svojim životom, nikada ga neće zaboraviti i voljet će ga uvijek kao što je on nju volio dok je bio među nama.

Rekao je da je ljubavnica, ali ju je volio više od svoje žene, te ju je odveo u Krčedin, gdje su svi znali koliko voli to mjesto. Istaknula je da se Goca jako potrudila da ih razdvoji, a čak je htjela da je on navodno unakaže.