BILA SAM NA ULTRAZVUKU U 16. SEDMICI TRUDNOĆE: Kad su mi rekli šta nosim, SRCE MI JE POTONULO, morala sam to da krijem od svih – Alternativa

BILA SAM NA ULTRAZVUKU U 16. SEDMICI TRUDNOĆE: Kad su mi rekli šta nosim, SRCE MI JE POTONULO, morala sam to da krijem od svih

Kao što i sami znate kada sa svojim partnerom očekujete bebu u većini slučćajeva očekujete spol vašeg dijeteta i razmišljate o imenu koje ćete dati tom djetetu.

Tako ćemo m isa vama podijelitu jednu priču poznate fitness trenerice koja je imala jako zanimljivo iskustvo koje se tiče baš ove teme. Pogledajte o čemu se radi.

Dakle radi se o tome da je ova žena već imala jedno dijete i to je bila djevojčica. Međutim poslije nekog vremena ona je odlučila da želi još jedno dijete i ostala je trudna.

Nakon nekoliko pregleda doktori su joj rekli da je u pitanju dječak i ona je bila jako sretna i kupila je sve što je potrebno za jednog već rođenog dječaka.

Međutim kako je vrijeme odmicalo ispostavilo se da je došlo do greška i da je to drugo dijete zapravo još jedna djevojčica.

Kako je prolazilo vrijeme djeovjčica je narasla i sada zajedno sa svojom mamom se bavi fitnessom i na taj način donose njih dvije velike prihode svojoj porodici.

Ovo je priča koje je mnoge dotakla i raziježila. Da li je i vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *