U ponedjeljka je održana svadba Miloša Trajkovića, mnogima poznatijeg kao sina Đanija. Među pozvanim gostima, svakako je bila najpozitivnija i najveselija Seka Aleksić. Nakon što se na društvenim mrežama pojavilo nekoliko video snimaka na kojima se jasno vidi kako ova pjevačica sa svojim kolegom Đanijem, izvodi razne skečeve, počeli su se nizati razni komentari.

Oni su pjevali, veseli li se, a onda je na počela i da diže svog kolegu. Obzirom na veliku buru koju je video snimak izazvao, i sama Seka odlučila je da se oglasi i kaže nekoliko riječi o cjelokupnoj situaciji.

Priznala je kako je malo više popila i počela se šaliti na svoj račun. Dodala je kako u pripirom stanju ne zna da se kontroliše, nego se počne ponašati nekontrolisano.

”Zbog sinoćnih snimaka ne smijem da uđem u galeriju! Kulturno sam se unakazila i prikazala na svadbi kao najveća budaletina. Ali, znajte da to nije ono najgore što sam uradila. Nisam neko ko često pije, ali kad to radim onda se pošteno napijem. Zapravo se oduzmem. Nikad nisam znala piti. Ja ne znam ni polako, nego sve čaše eksiram , kao da sam došla s nekim da se takmičim. Je*o mi pas mater, kako ne zna kao neka dama da popijem koju čašu, polako i kulturno!”- rekla je Seka.

”Posljednji put sam se napila prije dvije godine, kada sam jednoh prijateljici dala svoj telefon i rekla da nam uključi live na instagramu. Sutradan kad sam se probudila i vidjela snimak, bila sam ljuta jer je neko me snimao, a kasnije su mi objasnili da sam ja to sama tražila.”- dodala j epoznata pjevačica.