Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bili su najpopularniji par u Srbiji, ali sad je DIVNA DNK našla drugog! Evo šta se desilo sa Markom i djecom (FOTO) – Alternativa

Iako je već prošlo gotov dvije godine od njenog učestvovanja u najpopularnije rijalitiju u Srbiji mnogi se još uvijek sjećaju DIVNE DNK jer im je ostala kao jedan od učesnika koje će najlakše upamtiti. Iako je mnogi pamte po njenom fizičkom izgledu, ali ima i onih koji će ej pamtiti po dobroti koju je pokazala dok je bila u rijalitiju.

Prisjetimo se da je ona čak uspjela dogurati do samo finala rijalitija, a tu je uspjela pronaći i ljubav. Upoznala je Marka s kojim je nastavila živjeti i nakon rijalitija.

Prije par dana ekipa jednog poznatog magazina ih je odlučila posjetiti, ali u kući su zatekli samo Marka sa djecom. Marka sada ima posao i živi prosječnim životom. Kako smo saznali Marko i DIVNA DNK žive zajedno, ali imaju slobodu da se viđaju i sa drugim osobama. Pa tako Divna je već našla drugog, ali ipak Marko joj je na prvom mjestu, pa se na kraju dana uvijek vraća njemu.