Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BILI SU NAJPOPULARNIJI PAR U SRBIJI: Sad Divna DNK našla drugog! Evo šta se desilo sa Markom i djecom! – Alternativa

Iako su se pojavili u prvoj sezoni Zadruge, i od nje je prošlo nekoliko godina, još uvijek se o takmičarima iz te sezone mnogo govori. Nekima od njih posvećuje se mnogo više pažnje, nego što je nekim od sadašnjih učesnika.

Svakako da su među njima Marko i Divna DNK, koji su ostali upamćeni po svom fizičkom izgledu, ali i dobroti i velikodušnosti koju su svakodnevno pokazivali tokom takmičenja. Svi su ih zavoljeli, a tako je ostalo i dan danas.

Divna DNK uspjela je da dođe do samog finala ovog takmičenja, a i nakon rijalitija ovaj bračni par nastavio je svoj život. Oni su tokom takmičenja pokazivali svoju ljubav, ali je Marko bio taj koji voli da pogleda i sa strane.

Sada ih je odlučila posjetiti jedna novinarska agencija, te su otišli do njihove porodične kuće. Pronašli su ih sa djecom, te otkrili kako vode jedan pristojan život i da Marko ima stalni posao, što im u velikoj mjeri olakšava. Otkrili su i kako vode otvoren bračni život, odnosno da žive zajedno, ali da obje imaju pravo da se viđaju sa drugim ljudima.

Divna je tom prilikom priznala kako će joj Marko uvijek biti na prvom mjestu, ali da sada ima još jednog muškarca sa kojim se viđa.