Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BIO JE NAJVEĆA LJUBAV ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Sa 15 godina pobjegla od kuće da se uda za njega, a svi ga znate! (FOTO) – Alternativa

Čim se pomene Aleksandra Prijović, a danas poznata i po prezimenu Živojinović, sjetimo se njene burne prošlosti koja ima itekako uticaja. Sada možda živi luksuzan život, pristojna je i ugledna, uspjela je da doradi svoj glas i fizički izgled, ali takva uopšte nije prije bila.

Uspjela je da pronađe osobu sa kojom će provesti život, a ko dolazi iz imućne porodice, ko će joj moći snimati samo najbolje pjesme, ali i ulagati u nju i njenu karijeru. Moramo priznati da je pronašla dalek najboljeg, te da se sigurno nikada neće pokajati.

Nakon njene udaje za Filipa Živojinovića, sina Lepe Brene, počele su se pojavljivati razne priče, a neki kažu i spekulacije. Odmah poslije vjenčanja, ona je ostala i u drugom stanju, te rodila sina. Međutim, mnogi navode kako ovo njoj nije prvi brak, te da se već jednom udavala i to sa petnaest godina!? Dosta ljudi govori kako je u ovim godinama imala veliku ljubav, zbog koje je pobjegla od kuće i željela da se uda.

Na pojedinim slikama možemo da je vidimo sa violinistom Momirom Jovanovićem, te su mnogi ubijeđeni da je upravo on muškarac zbog kojeg je pjevačica napustila porodičnu kuću. Njena majka ju je ubrzo pronašla i vratila doma, kako bi spriječila sramotu.

Vjerujemo da je sada Prijovićka jako zahvalna svojoj majci, jer je ovako odreagovala, inače bi joj Živojinovići mogli prigovarati na užasan postupak koji je napravila.