Blizankinje koje dolaze iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Odžaka , a prezivaju se Jakić, napustile su svoje rodno mjesto i otišle za boljim životom u Njemačku, odnosno u Keln. One su za veoma kratko vrijeme postale jako popularne, na Instagramu prikupile veliki broj pratilaca.

One se mogu pohvaliti sa prelijepim fizičkim izgledom koji je zaista na zavidnom nivou. Ali, moramo napomenuti i da posjeduju nevjerovatnu sličnost i povezanost kakvu nismo imali priliku često da vidimo.

Imaju 23. godine, a za veoma kratko vrijeme su prikupile oko 200 hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži. One koriste jedan zajendički nalog, koji možete naći pod nazivomm JAKICTWINS. Pažnju javnosti su najviše privukle kada su objavile video na kojem žongliraju loptu sa francuskim reprezantativcem Kelnom Vincentom Koziellom.

Željele su da budu interesantne javnosti i nikada nisu željele otkriti svoje ime. Rođene su sa samo trinaest minuta razlike. Tokom cijelog života bile su nerazdvojne, a to se osim stvarnog života dešava i na društvenim mrežama.

Imate priliku da vidite nekoliko slika od ovih sestara, a nas zanima vaše mišljenje, kako vam izgledaju!?