Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Boba progovorio o svom braku, godinama je ovo krio: ”Jedva sam izdržao tolike godine, nije mi lako svaki dan..” – Alternativa

Na našim prostorima svi znaju za ovaj bračni par. Čim kažemo Boba i Lepa Brena, znamo da se radi o jednim uspješnim ljudima koji se nalaze na našoj javnoj sceni. Oni već godinama uspijevaju da održe dobre porodične odnose, ali i njihova reputacija je zaista pozitivna.

Godinama su u braku, uvijek je sve funkcionisalo u najboljem redu, a mnogi sanjaju da imaju brak baš kao što je njihov.

Iako su mnogi pokušavali na razne načine da razdvoje njih dvoje, oni bi uvijek bili pobjednici i svoju ljubav uspjeli odbraniti od svih. Boba je često znao prokomentarisati svoj brak, a govorio je i kako je njegova baba često govorila da je to jedan kanap, koji se ne može vući samo u jednu stranu, nego se sa partnerom dogovarati kako bi zajedničkim snagama mogli vući i pobjediti.

Lepa Brena je izjavila da im je najteže bilo za vrijeme pandemije , kada su morali biti zaključani i zatvoreni u kući po cijele dane. Oni su navikli da su stalno u pokretu i da najmanje vremena provode u kući. Nedostajala su im putovanja i odmori.

Prema njihovim riječima ta zatvorenost im je najviše pomogla da shvate koliko mogu biti zajedno i da li su sve ove godine njihovoh braka zaista vrijedne.