Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bosanac izgradio rotirajuću kuću kako bi supruzi ispunio zahtjeve za lijepim pogledom! OVO NIKAD DO SAD NISTE VIDJELI! (FOTO) – Alternativa

Danas ćemo malo vremena da posvetimo i Vojinu Kusiću, za kojeg ste sigurno nekada čuli, a kako i ne bi kada je osmislio nešto fenomelnalno. Iako se desilo davno, a ovoj priči se tek skoro pročulo i ljudi su saznali o čemu se radi.

Naime, Vojin je svojoj supruzi na ovaj način pokušao da pokaže kako je njegova ljubav prava i iskrena. Oni žive u jednom malom mjestu u Bosni, koje se nalazi na samoj granici sa susjednom Hrvatskom.

Ovaj čovjek nam je otkrio kako je želio da udovolji svojoj supruzi, pa je napravio rotirajuću kuću. Da, da dobro ste pročitali! Obzirom da ona nije mogla nikako da se odluči na koju stranu da stavi dnevni boravak, jer joj se dopadalo nekoliko pogleda, Vojin je odlučio da joj pomogne u tome.

Napravio je kuću koja se rotira, tako da je njegova supruga mogla da bira kad u kojem trenutku želi šta da gleda. Nekada je mogla da gleda u susjedne kuće, ali i u zelenilo kako bi se odmorila od svega. Njegov postupak je oduševio sve žene na našim prostorima, ali i izazvala svađe između bračnih parova, jer se njihovi muževi nisu sjetili neke ovakve ideje.

Šta vi mislite o njegovom postupku? Mislite li da je uredu što je ovakvu kuću napravio svojoj supruzi!?