Svi koji pratimo Zvezde Granda duže godina shvatili smo kakva osoba je Dragan Stojković Bosankac. On nikada nije mnogo govorio, ali čak i kada malo kaže to je bitno i od velike važnosti za pojedine osobe. Bitno je da ga pozorno slušate i možete mnogo toga naučiti.

On se sada oglasio i povodom teme koja je zadnjih dana jako komentarisana, odnosno govori se kako estrada može da kupi stan od bakšiša koje dobije na nastupima. Bosanac je želio da širokim narodnim masama pokaže da nije to zaista tako, da pjevači dobiju bakšiš ali da to nije u tolikim količinama kako se predstavlja.

Istakao je kako je i on sam tokom svoje karijere dobija bakšiša, ali u normalnim granicama. Međutim, odmah su se javili oni koji prate svaki korak, pa objavili snimak na kojem Bosanca kite zlatom i velikom količinom novca. Iskoristio je priliku i da kaže kako je od osobe do osobe da li želi da daje pjevačima bakšiš, odnosno njihova slobodna volja.

U trenutku kada neko daje pjevaču novac i naručuje pjesmu bude sretan, ali isto tako i onaj što ga uzima je sretan. Bosanac je priznao kako ga je nekad bilo stid i otkriti o kojim svotama se radi, jer je zaista sitiniš bio, tako da široke narodne mase ne moraju se brinuti da pjevači plivaju u novcu.

Ujedno nam je otkrio da se na veseljima uglavnom dogovaraju cifre do kojih može bakšiš da ide, a ukoliko se desi da se ta cifra pređe onda sav novac ide gazdama.