Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BOSANKA STALA NA SCENU ZVEZDA GRANDA, SVI POPADALI KAD SU JE ČULI: Dugo će pamtiti Karleušin komentar- evo šta joj je poručila! – Alternativa

Mlada pjevačica Azra Husarkić kada se pojavila na sceni Zvezda Granda oduševila je sve, pa i članove žirija. Ni Jelena Karleuša nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, iako važi za jednu od najvećih i najžešćih kritičarki.

Jelena je istakla kako Azrin glas zvuči kao od neke starije žene, ali da joj to u ovom trenutku ne smeta, jer je njena izvedba pjesme bila fantastična i da je pop diva oduševljena onim što je čula.

I ostali članovi žirija imali su samo lijepe riječi za mladi talenat, a Bosanac je iskoristio priliku da čestiti Azru na ogromnoj volji koju ima da napreduje u svojoj karijeri, ali i ljepoti koja je nestvarna.

Ni publika nije mogla ostati ravnodušna, pa je Azra postala jedna od omiljenih takmičarki iz ovog takmičenja i pridobila je velike simpatije. Ona se u takmičenje prijavila kao dvadesetogodišnja djevojka iz Tuzle, Bosne i Hercegvine, koja je već neko vrijeme bavila se pjevanjem.

Pokušava što više vremena da provodi sa prijateljima i porodicom, a kako otkriva mnogo voli i da putuje. Za sebe je rekla kako je dosta komunikativna, ali i pravična osoba.