Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BRAĆA I SESTRE HODAJU ČETVORONOŠKE: Do 2005. godine su ih krili, a onda je otkrivena porodična misterija (VIDEO) – Alternativa

Resit i Hatidže Ulas imaju 19 djece, od kojih je 5 četveronožne braće i sestara. Kad su hodali, koristili su svoja stopala i ruke s iznenađujućom spretnošću, fenomen koji su istraživači objasnili kao korak prije nego što su muškarci hodali uspravno.

Ovakav hod ljudima je težak i neprirodan, ali za obitelj je realnost.

Godinama su sestre Safiju, Hazer, Senem i Emine te braću Huseina mučili brutalni seljani u pokrajini Hataj na jugu Turske u blizini sirijske granice, nazivajući ih pogrdnim riječima, vrijeđajući ih i kamenujući ih do smrti.

Nitko od njih petero nije pohađao školu, a sada imaju od 25 do 41 godine. Postojanje obitelji držalo se u tajnosti više od dva desetljeća sve dok dva britanska znanstvenika nisu vidjela neobjavljen rad turskog profesora 2005. godine.

Braća i sestre Uras, čiji su roditelji rođaci, oboje su patili od urođenog oštećenja mozga, cerebelarne ataksije, što znači da se bore za ravnotežu na dvije noge.

Znamo da je majka rađala bebe izuzetno brzom sekvencom. U roku od pet godina rođeno je sedmoro dece, od kojih je četvoro kasnije bilo četvoronožno