Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”BRAK IM JE BIO KATASTROFA DOK NIJE RODILA SINA! MUČIO JU JE I MLATIO!” Biljanina sestra otkrila stravične detalje o njihovom braku! – Alternativa

Sestra Biljane Stojanović koja je šokirala cijelu Srbiju i region svojim postupkom, odlučila je da progovori o svojoj sestri, ali i njenom braku sa Ivanom. Podsjećamo, Biljana je izvršila samoubistvo prije nekoliko dana u porodičnoj kući, da bi se ubrzo saznalo i za smrt njenog supruga koji je zabetoniran u pomoćnoj prostoriji.

”Ako je to moja sestra uradila, ja je više neću smatrati svojom sestrom, nego ću govoriti da je to monstrum i pred svima ću se javno odreći svoje sestre. Ne želim da se povezujem sa takvom osobom i da je nazivam svojom sestrom. Ali, moram napomenuti da je ona sa Ivanom mnogo patila, on je nju cijelo vrijeme tukao i maltretirao.

Stalno je znao da je udara, čak i kada nije imao razloga za to. Ona je počela vremenom da ga se boji. Čitav njihov brak je bio potpuni haos, dok mu nije rodila sina. Kada je rodila prvu kćerkicu, on je nastavio sa maltretiranjem, onda se rodila i druga. Znali su nekoliko puta da ga vide pred obližnjom prodavnicom mrvog pijanog, a kada se rodio sin onda se i on smirio malo. Ivan je imao mnogo pušaka i pištolja, a to je dodatno zabrinjavalo Biljano.”- rekla je njena sestra Verica Antanasijević.

”Moj muž je prvi otišao u Rusiju da radi i nije se više nikada vratio, nego je našao tamo neku ženu i s njom dobio dijete. Kada nam je Ivan rekao da hoće i on da ide u Rusiju, svi smo mu govorili da to ne radi, jer su ionako imalo porodičnih problema, nije im trebalo još i to. Na početku je dizala novac koji je on zarađivao, a kasnije spominjala kako ne može.

Svi smo čekali kad će doći malo i posjeti porodicu, ali njega nije bilo dugo vremena. Biljana je govorila kako će doći naredni mjesec, pa opet naredni i tako u nedogled.”- dodala je ona.