Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

‘Brak? Zašto da ne? Neka vezu krunišu brakom..’ MARIJIN TATA DAO BLAGOSLOV MARIJI I DŽEJLI! ‘Ima sve što moja kćerka želi od partnera..’ – Alternativa

Definitivno jedna od najpopularnijih i najboljih ženskih vokala na našim prostorima jeste Marija Šerifović, koja je i odnijela pobjedu na Evroviziji 2006. godine, kada je svoju zemlju predstavljala sa pjesmom ”Molitva”. Postala je omiljena među publikom cijelog Balkana, jer ima nevjerovatne vokalne sposobnosti.

Ko god čuje njene izvedbe pjesama ne može da ostane ravnodušan. Pobjeda na Evroviziji bila je njena odskočna daska u karijeri i od tada je postala prepoznatljiva.

Ali, kada se saznalo da je kćerka poznate i legendarne pjevačice narodne muzike Verice Šerifović, svima je bilo jasno od koga je naslijedila talenat za muziku. Kasnije je pokazala da ima i smisla za humor, koji je naslijedila od svog oca Rajka. Verica i Rajko su se davno razveli, a Marija nije često govorila o ocu, niti ga je pokazivala u javnosti.

Međutim, on kao i svaki otac na sav glas hvali svoju mezimicu. Skoro je davao i jedan intervju za medije, kada je priznao da je upoznao Džejlu Ramović, za koju se govori da je u vezi sa Marijom. Tada je istakao da se ne miješa u sek*ualnu orjentiranost svoje kćerke, ali da će uvijek biti uz nju, bez obzira koji je njen izbor.

Dodao je da bi bio zadovoljan i da mu Džejla bude snaha, jer je jako lijepa, pametna i vaspitana djevojka.

Šta vi mislite da li su Džejla i Marija u ljubavnoj vezi?