Od kako je počela da se pojavljuje na estradnoj sceni, Jelena Karleuša je maksimalno posvećena svom poslu i želi da se razlikuje od svojih koleginica. Nije ni čudo što je mnogi nazivaju ”divom”, jer ona zaista pokušava da na sceni izgleda kao svjetska zvijezda.

Iako je mnogo uložila u karijeru, ne možemo zaboraviti i da su joj bitni porodični odnosi i želi da sz svi oko nje, te se ona brine mnogo o svojoj porodici, za razliku od drugih pjevačica.

Danijela Dmitrović je tetka pjevačice koja je u svakom trenu bila uz nju i pomagala jj koliko god je mogla, a pogotovu kada je Divna Karleuša preminula. Njihov odnos je poslije Divnine smrti postao mnogo jači i bolji. Jelena je ouvijek bila u dobrim odnosima i sa bratkom od tetke Markom, odnosno Danijelovim sinom.

Marka ste imali priliku da vidite, ali o njemu se nikada nije mnogo govorilo. Pojavio se u Jeleninom spotu za pjesmu ”Samo za tvoje oči”, gdje je bio jako mlad. Iako sluša rok i metal muziku, želio je tada da ispuni Jeleninu želju i pojavi se u njenom spotu.

Marko često odlazi kod Jelene u porodičnu vilu, gdje provode vrijeme i druže se. Kako saznajemo Jelenin otac iz prvog braka ima dva sina, te ona sa svojom polubraćom Nikolom i Ivanom , također ima dobre odnose.

Pogledajte kako je izgledao njen brat od tetke: