Daleko najuspješnija pjevačica na našoj estradi jeste Lepa Brena koja je godinama se isticala u masi pjevačica svojim trudom, radom i ulaganjem u karijeru. Tokom svoje karijere nije imala niti jedan konkretan skandal niti svađu sa kolegama, iako se često pisalo o tome i iznosila neistina.

Mnogi kažu da za svoje godine izgleda prelijepo, savršeno i da joj godine ne mogu ništa. Međutim, ima i onih koji ističu kako ima izgled kakav ima, samo zahvaljujući mnoštvu estetskih operacija kojima se podvrgnula, te da bi svako mogao biti savršen u njenim godinama da je išao na toliko estetskih zahvata.

Skoro je proslavila svoj šezdeseti rođendan, ali bez obzira na godine, ona izgleda zaista fenomelano i mnoge kolegice sa javne scene mogu samo da joj zavide na tome. Uradila je dosta estetskih i plastičnih operacija, za neke je priznala, a neke ne želi da prizna, iako je vidljivo da su urađene.

Nakon proslave svog rođendana, odlučila je da uradi operaciju grudi i to najsavremenijom metodom. Željela je da nagradi sama sebe i pokloni si nešto za rođendan. Otišla je i na odmor, gdje je išla sa jedne destinacije na drugu, te se vidjela sa mnogim kolegama. Tom prilikom vidjela se i sa Ninom Badrić, te su se slikale i objavile zajedničku fotografiju na društvene mreže.

Mnogi su istakli kako je Brena sada pretjerala sa operacijama, te da ne bi trebalo više ništa da radi. Ali, bilo je i onih koji su ostavljali pozitivne komentare, te samim tim istakli da su zadovoljni kako Brena izgleda.