Iako je sada već u sedmoj deceniji života, Lepa Brena idalje živi punim plućima i ne libi se uraditi bilo koju stvar, iako neke od njih ne idu uz njene godine. Poznata pjevačica otkrila je kako voli s vremena na vrijeme da ide kod plastičnog hirurga kako bi uredila svoje tijelo i izgledalo što ljepše i atraktivnije.

Skoro je bila na korekciji grudi, jer su joj počele opadati, pa je otišla da ih malo podigne i izgleda što zanosnije. Uz nju je bio i suprug Bobo, koji su odmah poslije operacije otišli na skupocjenu jahtu da krstare Azurnom obalom.

Lepa Brena je od početka svoje karijere izazivala velike reakcije u javnosti, kako svojim izjavama tako i ponašanjem. Ona je još kao mlada počela da se skida tokom nastupa i snimanja spotova, te tako postakla ostale pjevačice da krenu sa skidanjem.

Nakon što se saznalo da je išla na još jednu operaciju grudi, ispod objave su počeli da se pojavljuju mnogobrojni komentari, uglavnom negativni, gdje su mnogi istakli kako je Brena sada prestara za estetske poduhvate i da treba malo da se smiri. Dosta ih je reklo da treba da se ponaša kao baka, što i jeste, te da ne sramoti svoju unučad.

Pjevačicu nikada negativni komentari nisu doticali, nego je uvijek radila ono što je ona željela i što smatra ispravnim.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!