Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BRENA UGRADILA SILIKONE! Nižu se komentari: ”Babo jedna, kako te nije stid!” Evo kako sad izgleda.. – Alternativa

Lepa Brena je jedna od najstarijih pjevačica na našoj estradnoj sceni, ali to je ne sprečava da radi ono što većina mladih čini u današnje vrijeme. Ona je već ušla u sedmu deceniju, ali idalje odlazi na razne tretmane kod plastičnog hirurga.

Prije nekoliko dana pohvalila se kako je dala sebi oduška i počastila se još jednom korekcijom, a sada je u pitanju korekcija grudi. Otkrila je kako je odlučila da h malo podigne, a ubrzo poslije toga je sa svojim dugogodišnjim partnerom Bobom, otišla na odmor i na krstarenje Azurnom obalom.

Kada je objavila da je napravila i ovu korekciju, počeli su se nizati razni komentari ispod njene fotografije, a uglavnom su u pitanju negativni, gdje su je ljudi kudili što je uradila takvu stvar u svojim godinama i da joj to nikako ne priliči.

Očigledno da to nije previše pogađalo pjevačicu, jer je ona svakodnevno objavljivala fotografije sa odmora kako uživa, a da zapravo i ne čita negativne komentare. Svjedoci smo da u posljednje vrijeme sve veći broj žena, bez obzira na godine , odlazi na neke korekcije, te slobodno možemo reći da je to postao neki trend.

Želimo da čujemo vaše mišljenje! Šta mislite da li je uredu što Brena radi ovo u ozbiljnim godinama ili ipak ima pravo da radi šta god želi, jer je estradna ličnost i treba lijepo da izgleda svojoj publici!?