Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

BRUKA! ISPLIVALA SLIKA IZ PROŠLOSTI KOJU BI BRENA RADO SPALILA: Sve sijeva, stražnjica joj na izvolte! – Alternativa

Jedna od najuspješnijih estradnih ličnosti na našim prostorima, Lepa Brena je poznata ne samo kod nas, nego u cijelim svijetu. Često se govori o njenoj ljepoti, te kako joj ni godine ne mogu ništa. Ona je uspjela da očuva svoj izgled, a mnogi je pamte kao nekog ko je prvi počeo u prošlom vijeku da se oskudno i provokativno oblači.

Svim bi pomutila pamet kada se pojavi na javnoj sceni. Upravo to možemo i da potvrdimo kada pogledamo njenu fotografiju koja je nastala na početku karijere, a gdje se jasno vidi pjevačicina stražnjica.

Brena je sada jako bogata, ali to nije uvijek bilo tako. Tokom svog školovanja znala je i da ne jede po cijele dane samo kako bi nešto novca uštedila.

”Prirodno- matematički fakultet sam upisala kada sam imala dvadeset godina. Šest mjeseci išla sam na fakultet i nikad ništa ne bih uzimala da jedem, nego sam svaki dinar pokušala da uštedim. Željela sam da budem ravnopravna sa svojim kolegama koje su imale dosta novca. Nekad sam znala uzeti jogurt i hljeb , samo da se ne bih onesvjestila od gladi.

Sjećam se da je bio februar kada mi je sve to dosadilo i samo sam odlučila da je vrijeme za promjene i uzela sam stvari u svoje ruke. Moji roditelji nisu bili bogati i uspješni, pa sam morala sama da se borim. Otišla sam u Brčko gdje sam sreča Lira šou, a poslije nekog vremena i Slatki greh sa kojim je započela moja uspješna karijera. ”- ispričala je Brena.

Kada je objavljena ova njena fotografija, mnogi su ostavili pozitivan komentar govoreći kako je Brena prirodna i lijepa žena, dok danas možemo samo da vidimo kako pjevačice pokazuju svoje silikone.