Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca dobila od svekrve svadbeni poklon koji krije mračnu tajnu: Ove riječi joj je uputila, a od njih vas hvata jeza! – Alternativa

Čim spomenemo ime ove pjevačice, znamo da riječ o jednoj od najuticajnijih i najpoznatijih ličnosti sa naših prostora. Ona je pridobila srca mnogih i to svojim velikim hitovima, koji se pjevaju na svakom koraku i nema osobe koja ne zna barem jednu njenu pjesmu.

Tokom devedesetih godina počinje njena karijera da dostiže vrhunac, svi su tražili njene koncerte, a uvijek su dvorane bile prepune i morala je raditi po nekoliko koncerata kako bi ispoštovala sve svoje fanove. Čak i nekoliko godina kasnije, ona je na visokoj ljestvici i svi se bore da dobiju kartu za njen koncert.

Što se tiče njenog ljubavnog života, imala je sreću kada je jako mlada upoznala bogatog i uticajnog čovjeka, koji je u to vrijeme držao sve konce u svojim rukama, a njihova svadba bila je jedna od najgledanijih, a samim tim i proglašena kao svadba decenije. Čak se emitovala i na lokalnoj televiziji kako bi svako imao priliku da je gleda.

Ona je os svekrve Slavke Josifovski kao svadbeni poklon dobila dukat koji je star nekoliko stotina godina, a prenosio se sa koljena na koljeno, te su se tada nadali i da će Ceca proslijediti daljim genarecijama. Kako smo saznali, Ceca je taj dukat dala svojoj snahi Bogdani kada se udavala za Veljka. Mislilo se da taj dukat donosi sreću i dug i sretan brak, a znamo kako je prošao Cecin brak sa Željom Ražnatovićem.

Kada neki saznaju za ovu priču prođe ih jeza, jer možda je ovo znak da Veljkov brak neće biti uspješan kao ni njen.