Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

CECA I MILI SE POSVAĐALI U EMISIJI I NAJSTRAŠNIJE IZVRIJEĐALI: Ona bijesno izjurila vani i napravila skandal! – Alternativa

U emisijama Zvezde Granda nekoliko puta smo imali priliku da vidimo kako dođe do svađe između pojedinih članova žirija, a mnogi su počeli sumnjati da to oni rade smišljeno, kako bi napravili što veću gledanost emisije.

Tako je jednom došlo do svađe između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija, zbog čega je Ceca na kraju ustala i napustila studio. Mili je tokom predstavljala kandidata, iskoristio priliku da ‘bocne’ pjevačicu , zbog čega Ceca nije mogla da ostane dužna, nego mu je uzvratila komentarom.

Mili je rekao Ceci: ‘Ne možeš tako Ceco, ti bi stalno da kakiš, pa kasnije nećeš kakiti! Kaži brate mili hoćeš ili nećeš!?”

Ceca nije željela da mu odgovori istim riječima, jer ovaj šou gledaju porodice i nije prikladno da se tako izražavaju. Saša Popović je pružio podršku Ceci, te rekao kako nije lijepo da se tako govori tokom emisije. Ceca je dodala kako je ona postoja i prije Milija i bila zvijezda, a da on treba prestati tako bezobrazno da se ponaša, jer svi znaju da ga je ona stvorila.

Tada je ustala i anpustila studio. Ceca je kasnije dodala da se mnogo razočarana u Milija, ali da se nimalo ne kaje što je u jednom trenutku s njim sarađivala.