“Majka Srbije” je definitivno ikona žena u proteklih 50 godina, ne samo na srpskoj već i na balkanskoj sceni. Svetlana Ceca Ražnatović ima uspješnu karijeru već dvije decenije. Jednostavno, uprkos sumnjivoj prošlosti i braku sa Željkom Ražantović, čak i najveća aktivistkinja tu i tamo posluša neku njenu pesmu. Pojavila se sredinom osamdesetih godina prošlog veka, a uz hit pesmu “Cvetak zanovetak” nije mogla da se sakrije od očiju moćnika.

Tada je odmah primetio najveći kriminalc bivše Jugoslavije, Željko Ražnatović. Nije mu odoljela i nakon kratke veze udala se za njega 1989. godine na vjenčanju koje se i danas pamti. Oni su u tom braku dobili dvoje djece, Veljka i Anastasiju. Željko je zbgo svojih dijela smaknutkoja  u beogradskom hotelu Interkontinental 2001. godine. Mnogi su verovali da je pravi muškarac u njenom životu zapravo Željko Ražnatović Arkan, ali to nije bio slučaj.Međutim osim Željka, pojavile su se mnoge priče da je Ceca prije njeg također imala neke zanimljeve veze koje se kriju od javnosti.

Imala je romantičnu vezu sa Harijem Bosancem, tada poznatim vlasnikom švajcarske diskoteke, međutim, kada je počeo rat, njih dvoje su raskinuli. Vladimir Lukić je tada bio njen dečko, pripadnik Crvene zvezde, a kada je otišao u vojsku, Željko ju je odmah uhvatio. Odnos između njih dvojice je i dalje veoma dobar.On je prisustvovao i venčanju sina Veljka sa suprugom i decom.Navodi se da je ona zagriženi navijač Crvene zvezde, a on je naime nekad prije bio u braku sa Lidijom Vukičević.Sa njom ima dva sina. Mnogi misle da je njegova sadašnja supruga bolji izbor od Cece, napišite svoje mišljenje u komentarima…