Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca je bila s njim u vezi prije 30 godina, a EVO KAKO DANAS IZGLEDA! ŠOK SLIKE! Ovo od Cece niko nije očekivao! – Alternativa

Kada spomenemo Cecu, mnogi kažu da je ona zaslužena za danasšnju javno scenu i estradu, jer je uvela neki novi trend i poboljšala muziku na našim prostorima. Ona se na našoj javnoj sceni pojavila osamdesetih godina pršlog stoljeća, kada je objavila i prvu pjesmu ‘Cvetak Zanovetak’.

Njena pjesma je postala veliki hit, a svi su je nazivali mladom i simpatičnom djevojkom iz Žitorađa. Slobodno možemo reći da je ona obilježila na neki način bivšu Jugoslaviju, te joj je od samog početka njene karijere bilo suđeno da postane velika zvijezda kako na našim prostorima, tako i u cijelom svijetu.

Ubrzo je upoznala i Arkana koji joj je omogućio da postane više prepoznatljiva i poznata. Zahvaljujući njegovim poznanicima, njoj su otvorena sva vrata, kako u medijima, tako i na radi radio stanicama i malim ekranima. Apsolutno svi su puštali njene pjesme. Oni koji su je voljeli počeli su još više da je vole i slušaju njene pjesme, jer na koje god mjesto da odete mogli ste samo slušati njene hitove.

Danas Ceca o svom privatnom životu pokušava što manje da govori i drži ga daleko od očiju javnosti. Iako su mnogi ubijeđeni kak je Arkan jedini muškarac u njenom životu, to zapravo nije tako, jer je prije njega bila u ljuabvnj vezi sa Harijem Bosancem, koji je bi vlasnik nekoliko švicarskih diskoteka. Navodno je on bio njena najveća ljubav, koji Ceca nikad nije prežalila.

Prije Harija bila je i u vezi sa srpskim nogometašem Vladanom Lukićem, koji je u to vrijeme važio za jednog od najpopularnijih igrača sa naših prostora, igrajući za šampionsku generaciju Crvene Zvezde.