Obitelj Ražnatović već je više od dva desetljeća predmet medijske pozornosti, a najistaknutija je Ceca Ražnatović. Iako je njenu slavu isprva pripomogao suprug Željko, Ceca je svojim talentom i redovitim pojavljivanjem u medijima djece Veljka i Anastasije držala u središtu pozornosti. Anastasija, koja nevjerojatno nalikuje Marini Visković, krenula je majčinim stopama i karijeru se posvetila pop glazbi, postigavši ​​uspjeh s nekoliko popularnih pjesama. Posljedično, ona je postala popularna tema rasprave u medijima.

Nevjerojatna sličnost Anastasije i Marine Visković potaknula je nagađanja o njihovim mogućim obiteljskim vezama. Marina se svojedobno našalila kako ju je Ceca, njezina biološka majka, rodila u mladosti, ali su je zbog rastuće karijere morali dati Gordani. Ova duhovita opaska izazvala je veliko zanimanje javnosti, a obitelj Ražnatović uobičajeno je povezivati ​​s Marinom Visković, često ih spominjući u istim narativima.

Poznata slavna Marina Visković nedavno je sudjelovala u razigranom Q&A sesiji sa svojim obožavateljima, gdje je otkrila da dijeli nevjerojatnu fizičku sličnost s Anastasijom, usporedivši njihovu vezu sa sestrinskom. Marina je duhovito dobacila “Jesmo”, osvrćući se na anegdotu u kojoj ju je majka Ceca rodila prije njezinih brata i sestre Veljka i Taše, ali je brigu povjerila Gordani, jer je nastavila glazbenu karijeru. Ovaj duhoviti komentar ističe Marinin blizak odnos s Cecom i Anastazijom, ali i njihovu nevjerojatnu sličnost.