Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca mokra do kože pjeva i ne staje! SVE SE OCRTALO: Svi muškarci pali u trans kada su vidjeli jedan detalj! – Alternativa

Poboljšanjem epidemiološke situacije kod nas i u svijetu, stvari su počele polako da se vraćaju u normalnu, pa je tako došlo i do održavanja koncerata koji su neko vrijeme bili obustavljeni. Mnogi pjevači su počeli da drže nastupe po cijelom svijetu, kako bi vratili izgubljeni novac.

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, koja je prije nekoliko dana imala kncert u Kragujevcu. Ona je održavala koncert zbog otvaranja mini rezorta, da bi nekoliko dana kasnije imala i nastup u Ljuboviji na otvorenom gdje je prisustvovalo oko 20 000 gledalaca.

Da pjevači moraju biti spremni na sve govori nam i situacija u kojoj se ova slavna pjevačica nasla. Naime, tokom održavanja koncerta počela je padati jaka kiša, ali to nikako nije moglo da spriječi Cecu da nastavi pjevati, iako je bila sva pokisla.

Sve to su snimili njeni fanovi , ali i njen tim ljudi i objavljivali po društvenim mrežama. Svi su bili oduševljeni njenom reakcijom, odnosno jer nije željela napustiti binu iako su vremenski uslovi bili loši, nego je željela ispoštovati svoju publiku i prirediti im noć za pamćenje.

Šta mislite o njenom postupk, smatrate li da svi pjevači ovako trebaju da se ponašaju?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!