Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca posjetila snahinu porodicu i ponizila ih: ”Nikad ne bih mogla živjeti ovako, da goveda šetaju oko mene, ispod nogu kokošiji izmet. Sve se usmrdilo..” – Alternativa

Poznate ličnosti su uvijek izložene medijskoj pažnji, naročito ako se radi o zaista velikim imenima, kao što je to Svetlana Ceca Ražnatović. O njoj se svakodnevno govori i pišu razne stvari. Obzriom da ima kćerku Anastasiju i sina Željka, ni oni nisu izostavljeni iz cijele ove priče.

Veljko je profesionalni boksač i navikao je na medijsku pažnju, dok se i Anastasija bavi javnim poslom. Veljko je oženio Bogdanu koja je također u sferi sporta, a dolazi iz malog mjesta Titela.

Saznali smo da Ceca ne ide tako često u obilazak Bogdanove porodice, jer joj smeta selo i sve što se tamo može naći. Međutim, Bogdana dolazi iz ne tako imućne porodice, koja ima kokoši i goveda, što navodno Ceci jako smeta.

Ceca je nekoliko puta otišla sa Anastasijom, Veljkom, Bogdanom i unukom Željkom u porodičnu kuću Bogdane, ali tada je bilo lijepo vrijeme. Govorila je kako svuda po dvorištu ima kokošijeg izmeta, goveda se čuju svuda oko njih, a osjeti se samo miris balege. To je sasvim normalno obzirom da je to normalna porodica koja preživljava od poljoprivrede i stočarstva.

Ovo su samo medijska nagađanja, jer mnogi kažu kako se Ceca pravi većom damom nego što jeste, te da često zaboravi odakle je ona i kako je izgledala, prije nego je postala poznata ličnost.