Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca se skinula i svima pokazala sa čime rapolaže na pragu 50te: Pogledajte je u nikad vrelijem izdanju (FOTO) – Alternativa

Ceca se na javnoj sceni nalazi već godinama kao zvučno ime a ove godine je odlučila sebe počastiti jednim odmorom i to ni manje ni više nego na Maldive. Izgleda da je pjevačici prijeko potreban odmor i da je poželjela malo sunca i mora, a odlučila nas je i počastiti slikama u kupa’em kostimu preko svog instagram profila.

Ceca je na pragu pedesete godine a narodne mase komentari[u da su to yaista lijepe godine. Ceca je me]utim u svojim godinama imala i šta da pokaže, a moglo se jasno vidjeti da ona vodi računa i o svom izgledu. Tako su komentarisali neki od fanova Cecine izazovne fotografije.

Ali kao i uvijek 100 ljudi 100 ćudi pa tako i ovdje je bilo negativnih komentara. Neki su smatrali da Ceca nikako ovo nije smjela objaviti, da nije primjereno jednoj ženi koja ima djecu pa čak i unučad da objavljuje slike ovog tipa. Da li se vi slažete? Da li je malo pretjerala sa ovom fotografijom?