Već nekoliko puta smo govorili o Veljku Ražnatoviću, poznatom bokseru koji je jako uspješan u svom poslu, ali pored toga započeo je i svoj biznis sa azijskim psima. Jedna novinska agencija saznale je kako je on u Žitorađi uzeo konja i tamo provodi mnogo vremena.

Prema riječima mještana često viđaju Veljka u rodnom mjestu njegove majke, voli da priča i da se druži sa komšijama, a i oni su njega jako zavoljeli. Uglavnom je tamo sam, ali dešava se da povede Bogdanu i Željka kako bi proveli neko vrijeme sa djedom i bakom. Cijelo selo govori o Veljku kao farmeru.

On je u Staroj Božurni, koja se nalazi nedaleko od Žitorađe, kupio veliki plac, na kojeme je napravio i ogroman objekat čija se veličina prostire na 5 000 kvadrata. Kako saznajemo od mještana on je za ovaj posao morao da iskešira čak 50 000 eura.

”Plac je sigurno morao platiti 30 000 eura, ne može svako sebi da priušti ovu farmu. Ima mnogo svinja i prasića, nedavno je uzeo i jednog konja, procjenjuje se da je samo za to dao 20 000 eura. Ne vodi on računa o svemu, nego ima ljude koji su zaduženi za to. Drago mi je kada ga vidim tu, jer nisam ljubomoran i da sam imao taj novac ne bih uzeo taj plac. Pa bolje da on to obrađuje nego da propada.”- rekao je komšija.

Dosa mladih u današnje vrijeme bježi sa sela u grad, ali kasnije shvataju koliko je bolje na selu, pa se mnogi od njih i počnu vraćati.