Vjerujemo da mnogi od vas to i znaju, ali sada ćemo da vas podjetimo na to. Naime, Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su već nekoliko godina u sukobu, te po svemu sudeći to se neće smiriti ni u narednom periodu, jer se sve češće viđaju po sudovima . Karleuša je često govorila o Ceci u negativnom kontestu i iznosila razne priče o njoj, ali ni Ceca joj nije ostajala dužna.

Očigledno je da ni Anastasija ne može voljeti i poštovati osobu koja je sve ove godine protiv njene majke, i stalno je iznosila neke priče o njoj.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Anastasija se susrela sa raznim pitanjima i komentarima, kada ju je jedna voditeljica upitala šta ima da kaže o Jeleni Karleuši, te kako ona gleda na tu pjevačicu. Anastasija je tom rpilikom izgovorila samo tri riječi koje su mnogo ponizile Jelenu, što se do sada nije nikada desilo, a i široke narodne mase bile su u čudu.

Anastasija je pokazala kolika je dama, bez obzira što je duplo mlađa od Karleuše, te voditeljici rekla ”Preskočimo ovo pitanje!”. Mnogi su rekli kako Jelena treba na nju da se ugleda i da zna kad i kako da odgovara novinarima. Tada ju je voditeljica upitala ko je najveći lažov porodice Ražnatović, a Anastasija je kao iz topa rekla da je to Saša Vidić.

Šta vi mislite o ovoj situaciji u kojoj su se već godinama unazad našle Jelena i Ceca? Mislite li da je vrijeme da se tome stane na kraj i zasutave ovaj rat!?