Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cecu ste odmah prepoznali, a da li znate ko je ova žena s njom!? Samo rijetki mogu da pogode! – Alternativa

Često smo u prilici da čitamo razne priče o živote jedne najpoznatije pjevačice na našim prostorima , Svetlane Cece Ražnatović. Ona je često u centru pažnje, baš kao i cijela njena porodica, a stalno se dešavaju neke stvari o kojima se može govoriti.

Ceca je na estradnoj sceni oko 35 godina, a snimljen je i film o njenom životu, gdje su je nazvali ”srpska majka”. Međutim, samo nekoliko dana bio je na Youtube platformi, poslije čega je uklonjen. Njena najveća neprijateljica je njena koleginica Jelena Karleuša, sa kojom je u ratu oko dvadeset godina.

Dosta ljudi se slaže u jednom, da je Ceca udajeom za Arkana dobila mnogo privilegija u životu. Ona je tada bila na početku svoje karijere i snimila je svega nekoliko pjesama, a Arkan je mnogo u nju ulagao, kako bi postala ono što je danas. Ceca je na sebi napravila nekoliko estetskih operacija, a njeni spotovi su vrhunski urađeni, kao kod najvećih svjetskih zvijezda.

Međutim, Ceca često ističe kako je od svog supruga mnogo toga naučila, da materijalne stvari nisu nešto najbitnije u životu, nego porodica i priajtelji koji su uvijek uz nas. Ceca ima sestru Lidiju Ocokoljić koja joj je uvijek bila velika podrška, a od djetinjstva su bile nerazdvojne.

Ceca nerijetko objavi sliku sa sestrom i pokaže koliko su bitna jedna drugoj u životu, a sada zajedno žive i u vili na Dedinju.