Dosta estradnih ličnosti sa naše javne scene objavljuju slike i hvale se pojedinim stvarima koje nisu nikako im primjerene, nego bi se trebali stiditi i ne objavljivati to po društvenim mrežama. Kao i što možete vidjeti po naslovu, ovoga bi se pametan trebao stiditi, ali budale se diče.

Ukoliko pogledamo samo njihove fotografije po društvenim mrežama, sve će nam biti jasno. Stanija Dobrojević je neko ko se hvali provokativnim fotografijama, dok i Ana Korać objavljuje iste takve slike, a za njih govore da su djevojke modernog doba.

Iako imaju sasvim normalan život i svoje partnere, one idalje nastavljaju sa objavljivanjem takvih fotografija, da se mnogi pitaju kako to njihovim partnerima ne smeta i kako mogu podnijeti da se tako slikavaju. Njihove djevojke bukvalno polugole se slikavaju i to gleda veliki broj ljudi gleda.

Ana Korać je najbolja prijateljica sa Sorajom, koja je vodeća po provokativnim slikama, a iako ne živi na našim prostorima, jako je popularna. Mi smo sada za vas pripremili nekoliko fotografija, a nakon što ih pogledate , recite nam svoj komentar.

Mislite li da je uredu ovakve slike da se postavljaju po društvenim mrežama, a naročito ako su u ljubavnim odnosima!?

Svoje mišljenje pišite nam u komentar!