Na društvenim mrežama u današnje vrijeme možemo da vidimo mnogo eksplicitnog sadržaja, za koje većina misli da je normalan i da nije loše za objaviti. Ima osoba koje se njime i ponose, naročito kada su u pitanju estradne ličnosti. Neke od njih su uspjele svoju karijeru da postave zaista visoko, zahvaljujući atraktivnom tijelu.

Samo neke od njih su Ana Korać ili Stanija Dobrojević koje na svojim profilima na društvenim mrežama, a naročito na Instagramu objavljuju kontroverzne slike, koje sve njihove pratioce ostavljaju bez riječi.

Kada pričaju uglavnom ističu da imaju normalne momke sa kojima vode sasvim normalan živt, ali mnogi se pitaju kako upravo njihovi partneri gledaju na to što one objavljuju izazovne slike, gdje su uglavnom polugole i svako može da gleda njihovo tijelo. Korać ima najbolju drugaricu, starletu Soraju za koju svi znaju ozbirom da je postala kraljica u skidanju.

Obzirom na sadržaj koji objavljuju, nije ni čudo što ih prati veliki broj ljudi. Naravno pored njih ima i mnogo drugih ženskih osoba koje se ovako ponašaju i slikavaju, ali zaista su se izgubile prave ljudske vrijednosti. One su glavni motivi što svaka djevojka rano počne oskudno da se oblači, te prilikom slikanja izbacuju svoje atribute u prvi plan.

Nadamo se da će prestati ovaj tren razgolićavanja, te da će svi shvatiti da postoje bitnije stvari u životu i da na njih trebamo obratiti pažnju. Šta vi mislite?