Kada je već riječ o poznatom realiti učesniku Dejanu Dragojeviću, on već pet godina važi za jednog od najboljih rijaliti igrača na našim prostorima. Godine 2017. potpisao je ugovor s Happy TV i ušao u reality show “Parovi” te postao poznat u jednom potezu. Tamo je upoznao Dalilu Mujić Dragojević s kojom je bio u vezi, a nakon završetka rijalitija su se vjenčali. Njihov brak bio je tražen u cijeloj regiji, jer su važili za jedan od najskladnijih parova tog vremena.

No, prošle godine odlučili su ući u petu sezonu reality showa Zadruga, gdje se dogodio radikalan obrat. Dalila je javno priznala da ne gaji ništa prema Dejanu, ali da je zaljubljena u Fiipa Cara. Dejan je to teško podnosio, no nekoliko mjeseci kasnije utjehu je pronašao u sudionici realityja Alexandri Nikolić. Naravno, imali su dosta trpljenja dok su bili u petoj sezoni, ali kada su otišli, uspjeli su izgraditi svoju vezu na čvrstim temeljima.

Tako je Alex odlučila ući u šestu sezonu, što nitko nije očekivao s obzirom da je Dejan rekao da je reality show za njega gotov. Mladi par prije dva dana proslavio je osam mjeseci veze i ljubavi, no zbog njezinog sudjelovanja u reality showu nisu uspjeli proslaviti veliki datum. Zato je Dejan zamolio velike gazde i šefa Zeljka Mitroića koji su dopustili da nakratko dođe i vidi svoju izabranicu i dali joj sve poklone koje je imao za nju.

Nisu se odvajali, strastveno su se ljubili, a najteže im je bilo ponovno se razvesti. Razgovarali su o tome što se događa, a Dejan joj je dao nekoliko savjeta kako funkcionirati u realityju. Dok su se rastajali, Aleks je molila Dejana da ne ide, rekavši da će joj biti teško.