Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

CIJELA SE SRBIJA TRESE! Ceca i Anastasija ULAZE U RIJALITI! “Ovo snimanje neće biti lako” – Alternativa

Prema pisanju domaćih medija, Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović bit će sutkinje šeste sezone muzikog natjecanja “Pinkove zvijezde”. Osim Cece i Anastasije, producenti projekta planiraju u žiriju uvrstiti i Natašu Bekvalac, Maju Berović i Leontinu Vukomanović.

Šesta sezona natjecanja u popularnosti počinje sa snimanjem na jesen, a čelnici Pink TV-a aktivno traže nove članove žirija.

Ovo će biti prvi put da su majka i kći zajedno u žiriju showa. Ideja je bila zabavna producentima, a vjerovali su da će biti zabavna i publici. S druge strane, Anastasija je zbog nje jako popularna, pa će seriju vjerojatno gledati mlađa publika. Zato su je pozvali da bude članica žirija.

Što se Cece tiče, ona je već sudija “Pinkove zvezde”. Zbog napornog rada žirija i sati snimanja, što je utjecalo na njezin privatni život, producenti su obećali Ceca da će se snimanja odvijati radnim danom, a ne vikendom kada Ceca ima nastupe.

Produkcija se nada da će u žiriju biti popularna Maja Berović. Producenti će s Majom dogovoriti sastanak i nadaju se da će prihvatiti ponudu.