Svi su bili u čudu i šoku kada su saznali da je jedna majka prodavala svoje kćerke, kako bi sebi obezbjedila bolji i kvalitetniji život. Neki su se iznenadili kada su saznali da je ruke svojih kćerki uspjela da proda za ovoliko nvca, te pomislili kako je to isplativa unvesticija koja bi se mogla primjenjivati.

Nažalost ima raznih ljudi koji su spremni na razne stvari, ali šta je tu je. Riječ je o Radmili Mikulović koja živi u selu Tešnice nedaleko od Aleksinca. Ona je imala dvije kćerke, koje je željela da proda, a uzeli su je one mladoženje koje su ponudile najveću svotu novca.

Kada je prodala prvu, odnosno stariju kćerku, zaradila je čak 50 000 eura i istakla je kako joj je ovo najbolja zarada ikada. Zahvaljujući prodaji, kupila je kuću u kojoj trenutno stanuje. Međutim, obzirom na trenutnu krizu, mlađu kćerku je morala da proda dosta jeftinije, tačnije za 5 000 eura, ali smatra i da joj je ovo dovoljno , kakvo je vrijeme došlo.

Istakla je kako uskoro očekuje unučad, ali da se tome veseli, jer je već pronašla neke imućne porodice kojima će moći da ih proda. Svi koji su saznali za njenu priču bili su užasnuti činjenicom da je jedna majka spremna da proda svoje kćerke, samo da bi sebi obezbjedila bolji život, a da ne zna kakav će život one imati.

Šta vi mislite o njenom postupku? Smatrate li da je uredu ovo što je uradila ili je ipak mogla da postupi drugačije?