Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Crna Lidija, sad si stvarno pretjerala!” Osvanula gola slika, glumica namjestila grudi: NIKO OVO NIJE OČEKIVAO OD NJE! (FOTO) – Alternativa

Došlo je vrijeme kada su društvene mreže jako bitne u našimm životima i sve se vrti oko objavljivanja fotografija i prikupljanja što većeg broja lajkova. Osim toga, javne ličnosti pokušavaju na razne načine da povećaju broj pratilaca na svojim profilima.

Počelo se mjeriti koliko je ko uspješan i popularan po društvenim mrežama, da bi se znalo kakva je osoba , te da li može zaraditi mnogo novca ili samo neku siću. Više ni prijateljstva i izlazak u grad na kafu nije isti, zbog društvenim mreža, jer je nekima najbitnije slikati se i objaviti gdje se nalazi, nego pričati sa prijateljem.

Svi znamo glumicu Lidiju koja je na našim prostorima definitivno jedna od poznatijih. Ona često objavljuje slika na svom profilu, pa čak i neke u izazovnijem izdanju, što privlači pažnju svih, a naročito pripadnike jačeg pola.

Nakon što je objavila ove dvije slike, što možete vidjeti unutar teksta, ljudi su počeli da postavljaju razne komentare. Neki su bili pozitivni i hvalili njen izgled, dok je bbilo i onih koji su je osuđivali, što je u ovim godinama spremna ovako da pozira. Lidija je neko ko mnogo vodi računa o svom izgledu i mnogi kažu kako izgleda čak i ljepše od dosta svojih mlađih koleginica.

Zanima nas vaše mišljenje, da li je uredu da se Lidija ovako slika i to objavljuje po društvenim mrežama, obzirim na njene godine ili ipak odobravate jer je u pitanju javna ličnost!?