Ona je poznata spisateljica Vesna Radusinović koja je iz SRBIJE i posebno je poznata postala onog trenukada kada je uplovila u vezu sa novinarem Srbije Milomirom Marićem koji je jako poznat bio po svojoj emisiji Ćirilica u kojoj je imao dosta gostiu. Tako smo često i kod njega mogli da vidimo zločinca Vojislava Šešelja koji više nije važan toliko na političkoj sceni u Srbiji ali se bavi nekim izjavama koje šokiraju sve. Kako su mediji saznali Milomir i Vesna su se skupa odavno kada je ona imala samo 15 godina ali su svoju vezu počeli kada se razvela pa odlučila sa sinom da se doseli za Beograd.

Sve se ovo desilo kada su njih dvoje počeli da sarađuju na projektu pa su se desile iskren a nekoliko mjseci poslije počinje zajednički život. Nikada veza nije ozvaničena pred matičarem ali oboje navode da im papir ništa ne znači i da je najbitnije da se vole i da su za jedno drugo kada je najgore i najteže

Vesni je jako teško palo kada joj je prije godiu dana umrla majka. Jako joj je promijenilo život pogotov jer je bila boem poznat u Beogradu. Ona je na društvenim mrežama podijelila svoju bol i žalost te uz slike napisala kako dugo već ne nosi na sebi crveni ruž i velike minđuše i više ne igra po splavovima.