Ona je preko noći postala velika zvijezda, a i glavna tema osamdesetih godina prošlog stoljeća. Postala je poznata po pjesmi ”Lančić” koja se i dan danas pjeva, a kao što možete zamisliti radi se o pjevačici Anici Milenković. Počela se baviti pjevanjem kao djevojčurak, da bi 2007. godine otišla na turneju po Americi, odakle se nikad više nije vratila.

Obzirom na cjelokupnu situaciju sa virusom koji je bio pokorio cijeli svije, oglasila se i ova pjevačica, koja je željela otkriti čime se sad bavi i kako je ona preživjela cijelu onu situaciju.

”Prije nego nas je zadesila korona imala sam baš mnogo posla, nisam mogla odmor napraviti. Ali, onda je počeo ovaj haos, a samim tim smo svi počeli imati manje posla. Nisam neko ko će da sjedi i kuka nad svojom sudbinom. Nikad u životu pored sebe nisam imala nekog muškarca koji je imućan, a da ja sjedim i ulažem u sebe. Ima dvoje djece i moram za njih da se borim, sada sam im jako potrebna, kako bi odrasli u dobre i kvalitetne osobe. Od kako je počela korona, nema ni posla mnogo, pa sam pjevanje malo zapostavila.”- rekla je ona.

”Obzirom da živim u Floridi, ima mnogo kuća i poslova koje ljudi čije su njihove nekretnine drugima izdaju. Ja sam se prijavila da nihove kuće održavam, a oni su mi plaćali da im sređujem i čistim. Radila sam i kao supervizor u bankama. Mogu se samo zahvaliti Bogu, jer za jednog čovjeka radim skoro tri godine, a kako nema nastupa nisam mogla dopustiti da mi djeca gladuju, nego sam počela više raditi. ”

Istakla je i kako je počela da se brine o starijim osobama, da im čisti, hrani, ali i da nekad zapjeva kako bi im olakšala sve muke koje su ih snašle. Nije je stid posla kojim se bavi, samo da bi njena djeca imala sve kao i druga.