Iako je imala savršen glas , nije imala dovoljno sreće da se probije na estradno nebo. Nekoliko puta smo imali priliku da vidimo kako neke osobe zaista imaju anđeoski glas, rano počnu da se bave pjevanjem i oduševe široke narodne mase, ali nažalost na kraju im sreća ne bude velika da se istaknu u moru estradnih ličnosti i dobiju karijeru kakvu zaslužuju.

Na kraju se desi da ih sudbina odvede na potpuno drugi put. Upravo sa takvom temom počinjemo današnji dan, a vrijeme je da posvetimo svoju pažnju i osobi koja je obilježila jedan period našeg života.

Mogli ste na slici iznad da vidite mladu žensku osobu koja je svojim glasom oduševila apsolutno sve. U to vrijeme za nju su govorili kako će biti izvrsna pjevačica ida će imati veliku karijeru. Čak su je upoređivali sa Svetlanom Cecom Ražnatović i govorili da će imati bolju karijeru od nje.

Međutim, kada je počeo rat ona je napustila našu zemlju i otišla u Ameriku, gdje je započela novi život. Tamo se udala, a onda ubrzo rodila i djecu. Njeno ime je Ankica Milenković, koja sada radi kao njegovateljica, koja pomaže iznemoglim i starijim osobama. Jednom prilikom je rekla kako mora da pere gu*ice djedovima i bakama kako bi preživjela njena porodica.

Obzirom na godine koje su iza nas , a bile su poprilično teške, Ankica se žali i govori često kako jedva preživljava, ali da se bori zbog svoje poroidce.