Lagala je majci i svima ostalima tri mjeseca dok na kraju nije otišla doktoru jer joj nije bilo dobro

Medi je zatrudnjela u dobi od 14 godina. Kako bi pružila podršku svim mladim djevojkama koje rano zatrudne, često govori o svom životu kako bi podržala one koji dijele njen put.

Tri mjeseca se pravila da nije trudna jer je imala samo 14 godina. Tinejdžerske trudnoće se događaju, a djevojke koje to dožive suočavaju se s brojnim osudama od strane okoline, prijatelja i obitelji.

Medi je iz malog grada u Teksasu u kojem se, kako kaže, u školama rijetko podučava konzervacija i uopće nema spolnog odgoja. Jedini savjet koji su im dali bio je “nemojte to raditi”.

Brzo je shvatila šta se događa jer više nije imala mjesečnicu. Lagala je majci i drugima tri mjeseca dok nije otišla doktoru jer se nije osjećala dobro. U cijeloj priči njen najveći strah je da će je porodica izbaciti iz kuće i otjerati jer je vidila da se to dešava drugima koji su u sličnoj situaciji kao ona.

Kad su doktori njezinoj majci rekli istinu, Medi je mislila da je to to. Međutim, njezina majka i cijela uža porodica pružili su joj podršku o kakvoj nije mogla ni sanjati. Cijelu svoju priču ispričala je u YouTube videu.

Medi danas ima 19 godina, a njezina kćerka 4. Sada je jako sretna, ali priznaje da joj nije bilo nimalo lako sa 14 godina.