Posle veoma teške bolesti u 67. godini, Marina Tucaković je izgubila bitku za život. Dragiša Mišović, poznati srpski tekstopisac, proveo je poslednje dane u KBC-u. Da podsjetimo, Marini je pozlilo u utorak, 14. septembra, nakon čega je stavljena na respirator. Inače, Marina je bila pozitivna.

Marina je preminula u nedelju, baš kao i Džej Ramadanovski kada je napisala „Nedelja”, jednu od najljepših pjesama i jednu od najemotivnijih.

Dao sam Džeju put do zvijezda. To je za njega bio pravi američki san, zato je i uspio. Jedan njegov drug mi je doneo robu, već smo počeli ozbiljnije da se bavimo poslom, kaže: „Imam dečka, kad odem u kafanu, uhvati me i peva, peva fenomenalno. Džej dolazi na vrata, znaš kad te energija tako preplavi. Uzbuđujemo se i počinjemo da radimo za njega.

Džej je bio veoma ozbiljan, slušao je. Posle toga, valjda ga je uhvatilo loše društvo i poludio je u opasnim godinama.

Folk pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u Beogradu 6. decembra 2020. od posljedica srčanog udara.

Takođe, u nedjelju, 10. oktobra 1976. godine, u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš, kod Kolara, u 37. godini života, poginula je pjevačica Silvana Armenulić.

Ovo nije spisak poznatih pjevača koji su preminuli u nedelju. Jedan od njih je Ljubiša Stojanović Luis, koji je preminuo 31. jula 2011. Poginuo je u 59. godini u saobraćajnoj nesreći na 66. kilometru auto-puta Beograd-Subotica, kod Feketića.

Legendarni Šaban Šaulić izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u nedelju, 17. februara, na autoputu kod Bifelda. U njegov automobil je udario drugi automobil kojim je upravljao turski državljanin Alsin Levent, koji je bio pod dejstvom alkohola.

Posle teške borbe sa bolešću, u nedjelju je preminuo pjevač Bora Drljača.