Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

DA MI DJECA IMAJU ŠTA JESTI, MORAM STARCIMA BRISATI ZADNJICE: Pjevačica šokirala Srbiju svojom ispovjesti: ČUVALA OVCE I KRAVE! – Alternativa

Anica Milenković postala je jako poznata i prepoznatljiva osamdesetih godina prošlog stoljeća, kada je bukvalno preko noći postala velika zvijezda. Ona se proslavila zahvaljujući pjesmi ”Lančić” koju je otpjevala kao veoma mlada djevojčica.

2007. godine odlučila je da otputuje u Ameriku kako bi napravila turneju, ali je ujedno tamo i ostale, gdje i dan danas živi. Obzirom na pandemiju koja je zahvatila cijeli svijet, tako se težak život odrazio i na ovu pjevačicu i njen posao, zbog čega je morala da traži neko alternativno rješenje i radi bilo kakav posao.

”Prije nego je krenuo ovaj virus imala sam zaista mnogo posla , nisam imala kad da stanem i odmorim, ali poslije toga je uslijedio i cijeli ovaj haos, te smo mi pjevači imali malo posla i nismo mogli da zaradimo ni za osnovne ljudske potrebe. Nisam od onih što će da kukaju nad svojom sudbinom. Nikad nisam očekivala od neke druge osobe nešto, niti sam imala muškarca koji će me gurati kroz život, nego sam uvijek trudila sam da svojim radom obezbjedim sve svojoj porodici.

Imam sina Filipa i kćerku Barbaru, kojima sam najpotrebnija. Prošle godine sam imala zaista mnogo posla, ali od kako je korona sve se to dosta smanjilo. Ovdje na Floridi kuće se izdaju ljudima odakle god došli. Ja sam radila u tim kućama i održavala ih. Čišćeći tuđe kuće uspjela sam da zaradim. Kasnije sam čistila i po bankama.

Obzirom da su uslovi života veliki, a plate male, počela sam i da se brinem za starijim i nemoćnim. Tu su odlične plate, a posla ima na pretek.”- ispričala je Anica.